fbpx

In 30 Dagen ChatGPT Genius

Werk jij al met ChatGPT? Het is een geavanceerd computerprogramma dat taken kan uitvoeren voor jou.

ChatGPT kan jouw 24/7 geheime assistent zijn.

En het mooiste is dat ChatGPT gratis is en voor iedereen toegankelijk.

Dit geeft jou een unieke kans om je bedrijf te verbeteren

In 30 Dagen ChatGPT Genius

In 30 Dagen ChatGPT Genius

Werk jij al met ChatGPT? Het is een geavanceerd computerprogramma dat taken kan uitvoeren voor jou.

ChatGPT kan jouw 24/7 geheime assistent zijn.

En het mooiste is dat ChatGPT gratis is en voor iedereen toegankelijk.

Dit geeft jou een unieke kans om je bedrijf te verbeteren

ChatGPT is een geavanceerd computerprogramma dat mensachtige gesprekken kan voeren en vragen kan beantwoorden door te leren van grote hoeveelheden tekst op het internet.

Het leukste is; ChatGPT is gratis en voor iedereen beschikbaar.

Als je denkt dat je te oud bent om nieuwe dingen te leren of dat je al genoeg kennis in huis hebt, dan daag ik je uit om je horizon te verbreden.

Ontdek samen met mij de wereld van ChatGPT!

Ga aan de slag met “In 30 Dagen ChatGPT Genius”

Waarom zou je ChatGPT willen leren gebruiken? Laat me je een paar goede redenen geven:

Tijdbesparing: We weten allemaal dat tijd kostbaar is, en naarmate we ouder worden, willen we nog efficiënter met onze tijd omgaan. ChatGPT kan je helpen om tijdrovende taken sneller en gemakkelijker uit te voeren.

Creativiteit: Heb je soms het gevoel dat je inspiratie opdroogt? Geen zorgen! ChatGPT kan je helpen bij het genereren van nieuwe ideeën en het verbeteren van je creatieve output.

Flexibiliteit: Het leren gebruiken van ChatGPT zorgt ervoor dat je bedrijf flexibel en aanpasbaar blijft in een snel veranderende wereld. Het is nooit te laat om je aan te passen en te groeien!

Concurrentievoordeel: Door het omarmen van nieuwe technologieën zoals ChatGPT, blijf je je concurrenten voor en zorg je ervoor dat jouw bedrijf blijft floreren.

ChatGPT cursus
ChatGPT cursus

Het leren van ChatGPT heeft ook de volgende voordelen:

Vertrouwen: Het leren beheersen van ChatGPT zal je het vertrouwen geven om andere nieuwe technologieën en uitdagingen in je bedrijf aan te gaan.

Onderscheidend vermogen: Door je aarzeling te overwinnen en te leren werken met ChatGPT, zet je jezelf en je bedrijf apart van de rest, waardoor je een voorsprong krijgt op je concurrenten.

Efficiëntie: ChatGPT kan je helpen om je dagelijkse werkzaamheden sneller en effectiever uit te voeren, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Ondersteuning: Tijdens de cursus zul je omringd zijn door gelijkgestemde ondernemers die ook hun angsten willen overwinnen. Samen kunnen we elkaar ondersteunen, motiveren en inspireren om het beste uit onszelf en onze bedrijven te halen.

Denk jij nou “Anne, daar wil ik ook mee aan de slag!”?

Dan is de cursus ‘In 30 Dagen ChatGPT Genius’ echt iets voor jou!

ChatGPT cursus

In 30 Dagen ChatGPT Genius

 • Krijg je een introductie tot ChatGPT en toepassingen voor online ondernemers. Wat is ChatGPT? Hoe werkt het?
 • Maak je kennis met content creatie en optimalisatie met ChatGPT: Blog posts, Social media posts, Nieuwsbrieven en e-mailcampagnes, SEO-geoptimaliseerde content.
 • Leer je hoe je advertentie- en promotieteksten kan schrijven met ChatGPT, voor effectieve advertentieteksten, landingspagina’s en e-mailcampagnes
 • Leer je hoe je een marktonderzoek en analyse kan doen met ChatGPT: Concurrentieanalyse, marktanalyse en onderzoeken van trends
 • Vertel ik je de geavanceerde toepassingen van ChatGPT: Creatief schrijven en storytelling, productbeschrijvingen en verkoopgesprekken, samenvatten van lange teksten en ethiek en verantwoord gebruik van ChatGPT

Van beginner tot ChatGPT expert: in 30 dagen naar grootsheid!

Wat krijg je

 

 • Je leert in 30 dagen hoe je ChatGPT als assistent kunt gebruiken
 • Je krijgt 30 compacte lessen. Elke dag een stap en praktische tips
 • Je krijgt een introductie tot ChatGPT en toepassingen voor online ondernemers
 • Je leert je hoe je advertentie- en promotieteksten kan schrijven met ChatGPT
 • Je kunt hulp en feedback vragen in de besloten community
 • Je krijgt levenslang toegang tot de exclusieve lesomgeving en alle lessen
 • Je mag de uitwerking insturen en om feedback vragen
 • Je kunt de cursus in je eigen tijd en tempo volgen
 • Je houdt ook na 30 dagen toegang tot de cursus
 • Na afronding van deze cursus wordt een certificaat verstrekt
ChatGPT cursus
Ik volg je al heel lang en ben ook al heel lang lid van de Fanfactory. Ik ben zojuist begonnen met ChatGPT. Ik was al fan, maar nu ik leer hoe het te combineren met Canva, ben ik helemaal van m’n sokken geblazen. Heel veel dank voor het gulle delen van je kennis en ervaring! Groeten van een blije cursist.
Diana Versteeg

IE Business Strateeg/jurist (Intellectueel Eigendom), Anchor IP

Echt helemaal het einde waar ChatGPT mee komt! Man man, wat wordt dit gevaarlijk voor mij… laughing Ik heb al zoveel wat ik wil en waar geen tijd voor is, ChatGPT brengt me op nog meer geweldige ideeën hahaha
Ik hou van hem! Hij verklaart me niet voor gek, maar denkt lekker mee en doet er nog een schepje bovenop. Nu al mijn favoriete brainstormpartner 🤩
Miranda de Haas

Magic Nails Groothandel En Opleidingen

Dag 5 nu al fan. Geweldig. Eindelijk komt er nu schot in het afmaken van mijn e- book.
Vanessa Veen

Ik ben nog maar aan les 15, maar ben zeer tevreden. Ik heb zelden op zo’n korte tijd, zoveel inzichten gekregen. Ik maak alle oefeningen en kan deze cursus alleen maar aanraden. Super!
Karina Verhoeven

Karina Verhoeven - Coaching

En dat is niet alles!

Je krijgt ook nog deze geweldige bonussen!

Bonus 1: Een masterclass waarin ik je alles uitleg over AI en ChatGPT en de toepassingen er van

Bonus 2: Een bonusles waarin je gaat leren hoe je met een paar muisklikken 30 social media afbeeldingen kunt maken met ChatGPT en Canva

Bonus 3: Een download ‘100 voorbeeldopdrachten en vragen voor ChatGPT’.

Bonus 4: Een lijst van 60 rollen die je ChatGPT kunt laten spelen. Hoe je die rollen toepast, leg ik je uit in een van de eerste lessen.

Maak van ChatGPT jouw assistent! Doe mee met:

In 30 Dagen ChatGPT Genius

Ik ben pas bij dag twee en ik vind het nu al geweldig. 😁 Zal ChatGPT ook antwoord geven waar ik de tijd vandaan moet halen om alle nieuwe ideeën uit te werken? 🤣

Antoinette Leijssen

Onafhankelijk voedinsadviseur voor honden en katten, Alvitaal

Net gestart met de cursus ChatGPT, ongelooflijk wat een ervaring. Echt ongelooflijk 😁 Dit is werkelijk fantastisch. Ik heb de vraag gesteld met nog een vraag eronder en de ideeën floepen er zomaar uit.😃
Marion Stoekenbroek

Orthomoleculair voeding advies, Vitaal Ontbijt

Wat een geweldig fenomeen dat ChatGPT! En wat een fantastische uitleg en voorbeelden geeft Anne.
Elvire Nesselaar

Huidverbetering voor hem & haar

 Ik ben onder de indruk van ChatGPT. Wat een snelheid en mogelijkheden. Mijn broer had me een poosje geleden al getipt dat dit belangrijk ging worden. Ben blij dat ik naar hem geluisterd heb.

Ivenes Braam

Ondernemerscoach

Cursus afgerond, veel geleerd, dagelijks geoefend en mogelijkheden ontdekt. Prompts blijven finetunen levert steeds betere resultaten op. Als je zelf even vast zit, kan brainstormen of ideeën genereren je zelf weer op een goed spoor zetten. Dus mijn ‘personal assistant’ staat dagelijks open op mijn scherm.

Marjan van Nuland

Communicatieadviseur, Stichting Welzijnswerk Hoogeveen

Veelgestelde vragen over ChatGPT

Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

Je houdt levenslang toegang tot de cursus in de ledenomgeving en tot support. Dus ook na de 30 dagen kun je elke les herhalen en er vragen over stellen.

Kan ik de cursus in mijn eigen tijd doen?

Je kunt de cursus in je eigen tijd en tempo doen. Je hoeft dus niet de les op de dag zelf te doen, als dat niet uitkomt.

Hoe laat beginnen de lessen elke dag?

Je kunt de cursus in je eigen tijd en tempo doen. Je hoeft dus niet op een bepaald tijdstip aanwezig te zijn. Je ontvangt de les elke ochtend om 7 uur, maar je mag de les doen op je eigen tijdstip.

Ik ben totaal niet technisch aangelegd, is deze cursus dan iets voor mij?

Je hoeft geen technische kennis te hebben. Ik leg je uitgebreid uit hoe je ChatGPT gebruikt.

Wat als ik een vraag heb over een les?

Je kunt elke vraag stellen in de besloten supportgroep. Ik en mijn team beantwoorden elke werkdag alle vragen.

Wat is dat, ChatGPT?

ChatGPT is een taalmodel gemaakt door OpenAI. Het kan menselijke teksten schrijven en is super handig voor allerlei klusjes zoals vragen beantwoorden, artikelen schrijven en nog veel meer. Lees hier meer over ChatGPT en de mogelijkheden [link].

Hoe kan ik in mijn bedrijf ChatGPT gebruiken?

Je kunt ChatGPT inzetten voor van alles en nog wat: klantenservice, content creatie, gegevensanalyse, productaanbevelingen en nog veel meer. Lees hier meer over ChatGPT en de mogelijkheden [link].

Wat kost ChatGPT?

Je kunt ChatGPT gratis gebruiken maar als je extra dingen wilde, zoals snellere antwoorden of de mogelijkheid om het te gebruiken ook wanneer het erg druk is, dan kun je betalen voor iets dat ChatGPT Plus heet.

in welke talen kan ChatGPT vragen en instructies begrijpen en beantwoorden?

ChatGPT kan vragen en instructies begrijpen en beantwoorden in verschillende talen, waaronder maar niet beperkt tot Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans.

Is er een minimale technische kennis vereist om ChatGPT te gebruiken?

Nee, je hoeft geen techneut te zijn om ChatGPT te gebruiken. Het kan helpen als je een beetje thuis bent in technologie, maar het is zeker niet verplicht.

Klopt de info die ChatGPT geeft altijd?

Hoewel ChatGPT meestal best accuraat is, kan het soms fouten maken of verkeerde info geven. Dus check altijd even voordat je de output gebruikt.

Kan ChatGPT gepersonaliseerde inhoud creëren?

Ja, ChatGPT kan aangepaste inhoud genereren op basis van de instructies die het krijgt.

Hoe update ik ChatGPT?

Je hoeft ChatGPT niet zelf bij te werken. OpenAI voert regelmatig updates uit om de prestaties te verbeteren.

Kan ChatGPT creatieve inhoud zoals gedichten of verhalen schrijven?

Ja, ChatGPT kan creatieve teksten schrijven zoals gedichten, verhalen, liedteksten en nog veel meer.

Kan ChatGPT spraak naar tekst omzetten?

ChatGPT zelf kan geen spraak naar tekst omzetten, maar het kan worden gecombineerd met spraakherkenning software om dit te bereiken.

Hoe snel kan ChatGPT antwoorden genereren?

ChatGPT kan meestal in een paar seconden antwoorden genereren, afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de serverbelasting.

Kan ChatGPT helpen bij het opstellen van zakelijke rapporten?

Jazeker, ChatGPT kan helpen bij het schrijven van zakelijke rapporten.

Is ChatGPT veilig om te gebruiken?

OpenAI, het bedrijf dat ChatGPT ontwikkelde, heeft zijn best gedaan om ChatGPT veilig te maken. Maar let op, jij bent zelf verantwoordelijk voor het beschermen van de privacy als je ChatGPT gebruikt.

Kan ik ChatGPT ook op mijn mobiele telefoon gebruiken?

Zeker, zolang je toegang hebt tot het internet, kun je ChatGPT gebruiken in de browser op je telefoon. Er is ook een IOS app. Op dit moment is er nog geen Android app.

Zijn er cursussen beschikbaar om ChatGPT te leren gebruiken?

Zeker, de cursus ‘In 30 Dagen een ChatGPT Genius‘ is een zeer toegankelijke cursus waarin je in 30 dagen leert alle mogelijkheden van ChatGPT toe te passen.

Kan ik ChatGPT gebruiken om een blog te schrijven?

Jazeker! ChatGPT kan helpen met het genereren van ideeën, het maken van concepten en zelfs het volledig schrijven van een blogpost.

Kan ChatGPT mij helpen bij het voorbereiden van presentaties?

Absoluut. Het kan je helpen bij het opstellen van je presentatie, het genereren van inhoud en zelfs het oefenen van je presentatievaardigheden.

Kan ChatGPT helpen bij het brainstormen?

Ja, dat kan. ChatGPT kan ideeën genereren op basis van een opgegeven thema of concept.

Kan ChatGPT op dezelfde manier als een mens redeneren?

Nee, ChatGPT kan menselijke teksten nabootsen, maar het redeneert niet op dezelfde manier als mensen.

Kan ChatGPT helpen bij het organiseren van evenementen?

Jazeker. Het kan je helpen bij het plannen, het opstellen van uitnodigingen en zelfs bij het genereren van ideeën voor je evenement.

Alle 30 Dagen Cursussen

In 30 Dagen Je Ideale Klant

We gaan je ideale klant vinden, aantrekken en blij maken!

In 30 Dagen een Wereld Weggever

Maak een wereld weggever waar jouw ideale klant om zit te springen

 

In 30 Dagen een Briljant Blog

Bloggen zorgt voor naamsbekendheid, vindbaarheid én omzet
 

In 30 Dagen Eersteklas E-mailmarketing

Contact maken via e-mails en vertrouwen en naamsbekendheid opbouwen

In 30 Dagen een Winstgevend Webinar

Leer hoe je een webinar maakt, uitzendt en er winst mee maakt

 

In 30 Dagen Een Online Cursus Die Verkoopt

Een online cursus maakt het verschil voor jouw bedrijf en jouw klanten
 

In 30 Dagen een Website die Verkoopt

Maak van je website een verkoopmachine

In 30 Dagen een Canva Kei

Leer hoe je fantastische designs maakt in Canva

In 30 Dagen een Canva Rockstar

Meer uitdagende en intensieve Canva- designs. Nog leuker dus!

In 30 Dagen Reels zonder Rare Fratsen

Zelf aan de slag met Instagram Reels? Dat kun jij!

In 30 Dagen Impact met Story E-mails

Geweldige e-mails schrijven die verkopen

In 30 Dagen ChatGPT Genius

Ontgrendel de geheimen van jouw nieuwe 24/7 assistent

Meer informatie?

Als je twijfelt welke van bovenstaande cursussen op dit moment in je bedrijf geschikt is, stuur dan een e-mail naar info@fanfactor.nl dan zal ik je gericht adviseren.

Maak van ChatGPT jouw assistent! Doe mee met:

In 30 Dagen ChatGPT Genius

Wie is Anne Raaymakers?

Ik ben ondernemer, avonturier en eeuwige optimist met een levensmissie om jou te helpen de wereld te veroveren met jouw bedrijf.

Ik ben er trots op een bedrijf te hebben opgebouwd waarmee ik duizenden ondernemers heb geholpen hun droom te verwezenlijken.