fbpx
Anne Raaymakers
Anne Raaymakers

Hee hallo! Ik ben Anne.

Ik ben ondernemer, avonturier en eeuwige optimist met een levensmissie om jou te helpen de wereld te veroveren met jouw bedrijf

Ik wil jou laten zien dat de weg naar succes niet alleen voor anderen is. Ik geloof dat elke ondernemer, ongeacht waar je start of waar je nu bent, de kracht heeft om te leren, te groeien en te schitteren.

Ooit stond ik precies waar jij nu staat. Ik had de droom, de passie en de vastberadenheid om iets geweldigs te creëren, maar ik voelde me overweldigd door de bergen van informatie die er waren. Het was eenzaam, frustrerend en soms angstaanjagend om het allemaal alleen uit te zoeken.

Maar kijk waar ik nu sta! Na jaren van vallen en opstaan, van leren en groeien, heb ik niet alleen mijn eigen succesvolle online onderneming opgebouwd, maar ben ik ook toegewijd om anderen te helpen dezelfde reis te maken, zonder de valkuilen en obstakels waar ik doorheen ging.

Ik wil je helpen jouw doelen te bereiken, stap voor stap, op een manier die voor jou werkt

Mijn missie is eenvoudig: ik wil je helpen jouw doelen te bereiken, stap voor stap, op een manier die voor jou werkt.

Geen overweldigende grote sprongen, maar kleine, haalbare stappen die je trots maken op je voortgang. Ik begrijp de worstelingen van ondernemers omdat ik ze zelf heb doorstaan. Ik weet hoe het voelt om in jouw schoenen te staan en ik ben hier om je te begeleiden, te ondersteunen en je te laten zien dat je veel meer kunt dan je denkt.

Van social media tot online marketing, van webinars geven tot het maken van je eigen online cursus

Mijn online cursussen zijn gebaseerd op mijn eigen reis en ervaringen. Van social media tot online marketing, van webinars geven tot het maken van je eigen online cursus, ik bied praktische kennis en vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Maar het gaat niet alleen om de kennis; het gaat ook om de gemeenschap die we samen opbouwen. In mijn besloten Facebookgroep kun je vragen stellen, feedback ontvangen en je successen delen met gelijkgestemde ondernemers.

Of je nu aan het begin van je reis staat of al een doorgewinterde ondernemer bent

Of je nu aan het begin van je reis staat of al een doorgewinterde ondernemer bent, ik ben er om je te laten zien dat als ik het kan, jij het ook kunt. Laten we samen groeien, leren en stralen.

Laten we samen jouw pad naar succes bewandelen.

Interviews met Anne

Klik op het ‘cc’ knopje rechts onder voor ondertiteling

In de media

Hoe kan ik helpen naar jouw succes?

Ik ben er voor je. Ik heb mijn bedrijf gebouwd op liefde en geloof. Geloof in mezelf én wat er mogelijk is.

Ik geloof in wat er voor jou mogelijk is!

Als jij net zo’n onbedwingbare drive hebt om jezelf, de wereld en levens te veranderen, dan is het voor mij een eer je daarbij te mogen helpen.

Ik wil verschil voor je maken door mijn gratis content, mijn online cursussen, mijn workshops en events en door mijn coaching te bieden.

Ik wil je helpen een bedrijf op te bouwen dat jou echt gelukkig maakt. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent, of net begonnen bent met je bedrijf: ik ben er voor je om je te helpen je hoogste doelen te behalen en de zelfvervulling die je nodig hebt.

Ben je er klaar voor om jouw rol te pakken? Te stoppen met dagdromen en je dromen waar te maken?

Bouw je mailinglijst op

5 manieren op
e-mailadressen te verzamelen

Krijg meer volgers

In 5 stappen een challenge ontwikkelen

Word een autoriteit

Mijn Succesformule voor Social Media