Wie is Anne Raaymakers

EAF-20150626-portret-009Het lijkt alsof Facebook marketing gemakkelijk is. Facebooken, dat kan toch iedereen? Helaas is ‘zo maar wat Facebooken’ geen marketing. Daar vorm je geen community mee, daarmee krijg je geen reacties, likes, verkopen, geen klanten.

Jij bent expert op jouw vakgebied, maar marketing en verkopen zijn andere zaken. Dat heb je misschien nooit geleerd. Je denkt dat je het niet kunt, dat je er niet voor in de wieg bent gelegd.

Maar je kunt het leren! Je kunt er goed in worden. Je kunt het deel laten uitmaken van je dagelijkse werkzaamheden zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Het kan echt een tweede natuur worden.

Zonder marketing geen nieuwe klanten. Als je niet aan marketing doet, zal verkopen ook niet lukken. Hoe meer je verkoopt, hoe meer mensen je kunt helpen. En dat is toch wat je wilt.

Ik ben Anne Raaymakers, 55 jaar, Social Marketing Coach, eigenaar van Fanfactor, business coach, organisator, netwerker en blogger, moeder van drie volwassen kinderen én oma van 2 kleindochters en 2 kleinzonen. Dat ben ik allemaal en eigenlijk kun je dat samenvatten in één ding: geïnteresseerd in mensen. Wat hen beweegt, wat hen samenbrengt, wat hen boeit. Facebook speelt daarbij een grote rol. Facebook gaat namelijk altijd over een gesprek tussen mensen.

Ik heb veel bedrijven aan de binnenkant en buitenkant, vanaf de onderkant en de bovenkant bekeken. Ik heb niet de wijsheid in pacht maar ik heb wel de afgelopen 25 jaar heel goed opgelet.

Toen in 2008 sociale media in mijn leven kwam wist ik onmiddellijk dat alles op marketinggebied ging veranderen. Vanaf het begin wist ik klanten te krijgen via sociale media. Eerst via mijn blog en LinkedIn en later Facebook. Ik wist; dit was mijn manier van marketing, van verkopen.

Ik heb meer dan 10.000 ondernemers geholpen met Facebook marketing succesvol te zijn. Dienstverleners, trainers, coaches, webwinkeliers, restauranteigenaars, webdesigners, therapeuten, sportscholen, diëtistes, winkeliers, adviseurs, consultants, yogaleraren, goede doelen, makelaars, internetbureau’s, marketeers, dokters, personal trainers, fotografen, sportscholen en reisbureau’s.

Kijk voor enthousiaste klanten in de referenties op deze website en de recensies op mijn Facebookpagina.

Facebook Marketing is voor iedereen. Ja, ook als je B2B bent. Ik ben er van overtuigd dat B2B (Business to Business) en B2C (Business to Consumer) niet meer bestaat. In deze tijd gaat het over P2P. Person to Person. Mensen doen geen zaken met een bedrijf, met een logo, een pand of een website. Mensen doen zaken met mensen.

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen met Social Marketing. Meer mensen aan te trekken op een hele sociale manier. Niet verkoperig, niet pusherig. Als je meer verkoopt, kun je meer mensen helpen!

Mijn missie

Ik heb als missie om jou als ondernemer te begeleiden bewust de keuze te maken om niet aan de zijlijn te staan en om je talenten in te zetten om mee te scheppen aan een nieuwe en betere wereld. Om werkelijk PERSOONLIJK en SOCIAAL te ondernemen.

Ik wil je helpen bij die keuze je talenten in te zetten en op een goede manier te gebruiken, zodat het datgene opbrengt wat je nodig hebt en bijdraagt aan je succes.

We leven in een tijd van ongekende mogelijkheden. Er is een overvloed aan informatie, zienswijzen en overtuigingen, waarin je je eigen weg en je eigen waarheid moet vinden.

Het is belangrijk om het juiste gereedschap in handen te hebben en de juiste keuzes te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de samenleving.

Ik wil je daarin bemoedigen en stimuleren, omdat ik weet dat je het kunt, ook als het tegenzit of moeilijk lijkt. Zodat je kunt genieten van het ondernemer zijn en dat je je levenswerk gestalte kunt geven.

Zodat je kunt doen wat onze moeders ons niet geleerd hebben, maar wij wel door willen geven aan onze kinderen.