Wie is Anne Raaymakers

Ik ben ondernemer, avonturier en eeuwige optimist met een levensmissie om jou te helpen de wereld te veroveren met jouw bedrijf.

Ik ben er trots op een bedrijf te hebben opgebouwd waarmee ik duizenden ondernemers heb geholpen hun droom te verwezenlijken.

Ik ben mijn bedrijf begonnen in een tijd dat iedereen je dat afraadde, dat de economische wereld op instorten stond, zonder geld, kennis of steun.

Het enige wat me dreef was mijn onstuitbare drang te bewijzen dat het mogelijk was; ondernemen na je 45ste, zonder opleiding, zonder geld en duizend redenen om het niet te doen.

Als kind al voelde ik me al een ondernemer. Dat was best vreemd, want ik kom helemaal niet uit een ondernemersgezin en mijn ouders vonden veiligheid en aanzien heel belangrijk. Zij raadden me dan ook aan naar de MAVO te gaan, omdat mijn toekomst lag in het onderwijs of de zorg.

Ik dacht er niet zo over.

Ik voelde me anders dan alle anderen en wist dat er iets groots voor me weggelegd was

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig geweest naar wat mensen drijft, wat hun motivatie is.

Wat maakt hen werkelijk gelukkig, succesvol en tevreden over zichzelf?
Waarom slaagt de een er niet in en is de ander supersuccesvol, ondanks megagrote uitdagingen
Mijn eerste stappen in het ondernemerschap waren verre van gemakkelijk en al helemaal niet het wereldsucces wat ik wilde bereiken.

Het ontbrak me niet aan ideeën en de wil om te leren, maar ik had gewoon geen idee wat werkte en wat niet en maakte me zorgen over het gebrek aan enthousiasme van de mensen die ik wilde bereiken.
Ik dacht: ‘Wat doe ik toch verkeerd? ‘
Ik dacht dat ik een ‘overnight succes’ zou worden met mijn prachtige producten, diensten en ideeën.

En aan de kwaliteit van wat ik aanbood lag het niet, dat wist ik zeker. En ik wist ook zeker dat er behoefte aan was. Ik wilde gewoon heel veel ondernemers helpen!

Ik heb me regelmatig afgevraagd: “Waar ben ik aan begonnen!”

Ik geloof dat je helemaal jezelf in moet zetten als je wilt slagen in deze wereld

Facebook Power Event - Anne RaaymakersDat wil zeggen: jouw uniekheid, jouw persoonlijkheid, je gaven, je humor en het allerbelangrijkste: je hart.

Ik geloof dat het niet uitmaakt wat je dromen zijn of welke obstakels je tegenkomt. Jij bezit de kracht om je leven te veranderen. En door het waarmaken van jouw droom, het leven van anderen te veranderen.

Dit geloof en deze levenswijze, èn een heleboel doorzettingsvermogen en keihard werken heeft me vele successen gebracht:

  • Tientallen uitverkochte events met elk +200 deelnemers
  • Ik ben een van Nederland’s meest toonaangevende Marketing Experts voor ZZP-ers en MKB.
  • Ik heb duizenden ondernemers getraind en geleerd hoe zij met Online Marketing de top kunnen bereiken.
  • Ik heb een mailinglijst van meer dan 36.000 adressen opgebouwd, meer dan 20.000 Twitter followers en 51.000 Facebook likes.
  • Meer dan 5.000 Nederlandse en Belgische ondernemers volgen al een van mijn online cursussen.

Hoe kan ik helpen naar jouw succes?

Ik ben er voor je. Ik heb mijn bedrijf gebouwd op liefde en geloof. Geloof in mezelf én wat er mogelijk is.

Ik geloof in wat er voor jou mogelijk is!

Als jij net zo’n onbedwingbare drive hebt om jezelf, de wereld en levens te veranderen, dan is het voor mij een eer je daarbij te mogen helpen.

Ik wil verschil voor je maken door je vandaag mijn kennis  en mijn coaching te bieden.

Ik wil je helpen een bedrijf op te bouwen dat jou echt gelukkig maakt. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent, of net begonnen bent met je bedrijf, ik ben er voor je om je te helpen je hoogste doelen te behalen en de zelfvervulling die je nodig hebt.

Mijn missie

Ik heb als missie om jou als ondernemer te begeleiden bewust de keuze te maken om niet aan de zijlijn te staan en om je talenten in te zetten om mee te scheppen aan een nieuwe en betere wereld. Om werkelijk PERSOONLIJK en SOCIAAL te ondernemen.

Ik wil je helpen bij die keuze je talenten in te zetten en op een goede manier te gebruiken, zodat het datgene opbrengt wat je nodig hebt en bijdraagt aan je succes.

We leven in een tijd van ongekende mogelijkheden. Er is een overvloed aan informatie, zienswijzen en overtuigingen, waarin je je eigen weg en je eigen waarheid moet vinden.

Het is belangrijk om het juiste gereedschap in handen te hebben en de juiste keuzes te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de samenleving.

Ik wil je daarin bemoedigen en stimuleren, omdat ik weet dat je het kunt, ook als het tegenzit of moeilijk lijkt. Zodat je kunt genieten van het ondernemer zijn en dat je je levenswerk gestalte kunt geven.

Zodat je kunt doen wat onze moeders ons niet geleerd hebben, maar wij wel door willen geven aan onze kinderen.