fbpx

Veelgestelde vragen

 


Veelgestelde vragen over de cursussen en programma’s van Fanfactor

Wat is mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor de ledensite?

Ga naar https://leden.fanfactor.nl/wp-login.php. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waar je de mails op ontvangt. Klik op ‘wachtwoord vergeten’.

Ik heb het e-book niet ontvangen

Om de (ca) 30 dagen ontvang je een e-mail waarin verwezen wordt naar de ledenwebsite. Daar staat alle e-books voor je klaar. Je kunt de e-books downloaden op je computer.

Soms belandt deze e-mail in de spam. De zoekmogelijkheid van de mailbox kan hierbij helpen. Je kunt zoeken op info@fanfactor.nl (afzender). Hierdoor komt vaak de e-mail met het e-book wel te voorschijn in de mailbox. Dit kan ook in een andere map zijn dan bijvoorbeeld de SPAM map.

Om te voorkomen dat het e-book in je spam terechtkomt kun je het afzenderadres info@fanfactor.nl toevoegen aan je adresboek. Of als je Gmail gebruikt, zorg dat dat de mail in je postvak Primair komen. Dat doe je door op de onderwerpregel te klikken met je rechtenmuisknop en zo de mail te verplaatsen naar tabblad Primair. Zo mis je nooit een e-book.

Als de mailing niet goed wordt ontvangen, dan komt dat vaak omdat je mailbox vol zit of dat jouw provider de mail niet accepteert. Je kunt dan navraag doen bij de provider van de mailbox als de mailing niet tevoorschijn komt. Zij kunnen je daar mee helpen.

Doe geen oproep in de Facebook groep, maar stuur eventueel, als bovenstaande handelingen niet geholpen hebben, een mail naar info@fanfactor.nl.

Ik heb de dagelijkse mail niet ontvangen

De e-mail wordt iedere dag rond 7:00 u naar de deelnemers verstuurd.

Soms belandt de mail in de spammap of een andere map. De zoekmogelijkheid van de mailbox kan hierbij helpen.

 Je kunt zoeken op info@fanfactor.nl (afzender). Hierdoor komt vaak de e-mail met het e-book wel te voorschijn in de mailbox. Dit kan ook in een andere map zijn dan bijvoorbeeld de SPAM map.

Let op! De gemiste mails worden niet nagestuurd. Je ontvangt alle e-mails van die maand in het e-book aan het einde van de maand.

Ik wil graag toegang tot de Facebook groep

In de eerste informatiemail na je bestelling staat een link naar de Facebookgroep. Volg die link en vraag lidmaatschap aan. Klik op de groene knop om je aan te melden met jouw persoonlijke account.

Als je met een andere naam op Facebook zit, dan dat je je aangemeld hebt voor het programma, laat dat dan even weten op info@fanfactor.nl.

Het is niet mogelijk om je bij de Facebookgroep aan te melden met een zakelijke Facebook pagina.  Binnen 24 uur beoordelen wij de aanmelding en geven toegang tot de Facebook groep.

In de groep kun je vragen stellen na het ontvangen van de dagelijkse e-mail. Vragen die over andere zaken gaan dan de dagelijkse e-mail worden niet beantwoord en deze vragen worden verwijderd uit de groep.

Het is niet de bedoeling dat je Anne rechtstreeks mailt met je vragen.

Anne heeft een interessant blog waar veel informatie gedeeld wordt. Bekijk gerust of daar het antwoord tussen staat.

Ik heb een technische vraag die niet in het programma wordt behandeld

Anne krijgt dagelijks veel vragen. Wij willen je verzoeken om je vragen op de Facebookpagina van Anne Raaymakers te stellen. Dan geeft Anne een reactie op jouw vragen en kunnen andere volgers de antwoorden ook lezen.

Daarnaast heeft Anne ook een interessant blog waar veel informatie over Facebook wordt gedeeld. Het is niet de bedoeling dat je Anne mailt met je vragen.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden op Facebook

Anne krijgt dagelijks veel vragen over Facebook. Wij willen jou verzoeken om je vragen op de Facebookpagina van Anne Raaymakers te stellen. Dan geeft Anne een reactie op jouw vragen en kunnen andere volgers de antwoorden ook lezen.

Daarnaast heeft Anne ook een interessant blog waar veel informatie over Facebook wordt gedeeld.

Verder heeft Anne meerdere mogelijkheden om je te ondersteunen bij Facebook Marketing. Bekijk gerust de mogelijkheden op https://www.fanfactor.nl. Verder kunnen overige vragen voor ondersteuning gestuurd worden naar info@fanfactor.nl

Ik wil graag iets promoten in de Facebook groep

De groep is bedoeld om vragen te stellen over de tips van Anne of de uitwerking van de opdracht te delen met de groepsleden. Deze groep is er niet voor bedoeld om iets te promoten of likes te vragen en uit te delen. Dit vervuilt de tijdlijn van de groep enorm, waardoor de berichten over een opdracht ondergesneeuwd worden.

Like vragen of vermeldingen onder berichten worden verwijderd, tenzij de actie ‘Like vrijdag’ in de groep wordt gevoerd (1 x per maand).

Ik heb een bericht in de Facebookgroep geplaatst maar het is verwijderd

Vragen die geen betrekking hebben op de dagelijkse mails en onderwerpen worden niet beantwoord en verwijderd. Ook is het niet de bedoeling dat je berichten plaatst met een promotioneel karakter of dat je reclame maakt voor jezelf of een ander.

Ik heb een vraag in de Facebookgroep geplaatst maar ik krijg geen antwoord

Vragen die geen betrekking hebben op de dagelijkse mails en onderwerpen worden niet beantwoord en meestal ook verwijderd. Ook is het niet de bedoeling dat je berichten plaatst met een promotioneel karakter of dat je reclame maakt voor jezelf of een ander.

Wat zijn mijn inloggegevens voor de e-books?

Je hebt in de eerste maand een e-mail ontvangen waarin je inloggegevens staan. Als je je wachtwoord niet meer weet klik dan op https://leden.fanfactor.nl/wp-login.php op ‘wachtwoord vergeten’. 

Wanneer komt de nieuwe Masterclass op de Fanfactory ledensite?

De nieuwe Masterclass staat elke eerste maandag van de maand voor je klaar op de ledensite.