fbpx

Tools voor Succes


Ik krijg regelmatig de vraag welke tools ik gebruik in mijn bedrijf. Voor allerlei doeleinden, maar altijd om mij tijd te besparen, geld te verdienen of mijn leven gemakkelijk te maken.

Hier zijn ze:

de perfecte betaalpagina maken

Plug&Pay

Of je nu een digitaal programma, coaching, fysiek product, evenement of abonnement verkoopt, met Plug&Pay maak je in 5 minuten de perfecte betaalpagina.

  • Binnen 5 minuten de beste betaalpagina online
  • Voor eenmalige aankopen én abonnementen
  • Verhoog je omzet met kassakoopjes en one-click upsells
  • Inclusief tekstgenerator 

online betalingen ontvangen

Mollie

Mollie is een betalingsverwerker die bekend staat om zijn eenvoud en gebruiksgemak. Mollie ondersteunt een breed scala aan betaalmethoden, zoals creditcards, debitcards, PayPal, Apple Pay, en regionale betaalmethoden zoals iDEAL in Nederland. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om te betalen op de manier die zij kiezen. Mollie is ontworpen om eenvoudig te integreren met je website en shopping cart.

Afbeeldingen maken

Canva

Canva is een populaire online ontwerptool die je in staat stelt om gemakkelijk en snel professioneel ogende afbeeldingen te maken.

E-mailmarketing, nieuwsbrieven en shopping cart

Autorespond

Autorespond is een ‘alles in één’ en zeer betaalbare oplossing voor e-mailmarketing, mail automation, e-commerce, shoppingcart, affiliate marketing en CRM software. Probeer 1 maand gratis.

Webinars geven

Webinargeek

WebinarGeek is een uitgebreide webinar-oplossing die gebruikers in staat stelt om interactieve en boeiende webinars te organiseren. WebinarGeek heeft een gebruiksvriendelijke interface die het makkelijk maakt om een webinar op te zetten en te beheren, zelfs als je nieuw bent in het organiseren van webinars.

Internationale betalingen ontvangen

Thrivecart

ThriveCart is het programma dat ik gebruik voor de verkoop van mijn Engels- en Duitstalige cursussen. Het is een complete checkoutpagina-/funnelbouwer die het gemakkelijk maakt om iets te verkopen en een goed alternatief voor andere, duurdere tools zoals Clickfunnels, Kartra of SamCart. De Facebook-community is behulpzaam en de software is eenvoudig.
– Eenmalige betaling (kosteneffectief vergeleken met de meeste bouwers).
– A/B-testfunctionaliteit.
– Upsells, downsells, bumps, gesplitste en terugkerende betalingen.
– Beheert affiliate programma’s
– Geavanceerde tracking voor Facebook, Google en andere netwerken.

Video editing

Camtasia

Camtasia is een krachtige, maar toch gebruiksvriendelijke tool voor het opnemen en bewerken van professioneel uitziende video’s, en is bijzonder geschikt voor het maken van instructievideo’s en tutorials.

Website hosting

Hensel Hosting

Hensel Hosting is een Nederlands bedrijf , de mensen die er werken spreken Nederlands en leveren een goede service. Voor mij is service, betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en snelheid heel belangrijk. Als je een domein aanvraagt krijg je binnen enkele minuten een e-mail dat je kunt gaan beginnen.

Tijd Besparen

ChatGPT

ChatGPT is een krachtige AI-gestuurde chatbot en kan  interactieve en dynamische gesprekken voeren, waardoor het een uitstekende tool is voor klantenservice, hulp bij leren, of gewoon voor persoonlijke entertainment. Als AI-tool is ChatGPT altijd beschikbaar en kan het 24/7, zonder onderbrekingen, op vragen en verzoeken reageren.

Bestanden bewaren in de cloud

Dropbox

Dropbox kan je helpen om je bestanden veilig op te slaan, eenvoudig te delen en samen te werken met anderen, en zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je bestanden, waar je ook bent.

Wachtwoorden veilig opslaan

LastPass

LastPass is een password manager, en slaat je wachtwoorden op in een beveiligde kluis en gebruikt sterke encryptie om ervoor te zorgen dat je wachtwoorden veilig zijn. Met LastPass hoef je niet elk wachtwoord te onthouden dat je gebruikt.