fbpx

 

Media / Pers ruimte

 


 

Welkom in de media/pers ruimte van Fanfactor

Hieronder vind je informatie en materiaal voor journalisten, bloggers en overige media die een artikel willen publiceren over Fanfactor en/of Anne Raaymakers.

Over Fanfactor

Marketing advies voor ambitieuze ondernemers.
Bekijk de website

 

 – Overige informatie –
Anne Raaymakers heeft als missie ondernemers te begeleiden een bewuste keuze te maken en om niet aan de zijlijn te staan en de talenten in te zetten om mee te scheppen aan een nieuwe en betere wereld. Om werkelijk SOCIAAL te ondernemen.

lees verder….

Over Anne Raaymakers – Social Marketing en Facebook Expert

 

Ik ben er trots op een bedrijf te hebben opgebouwd waarmee ik duizenden ondernemers heb geholpen hun droom te verwezenlijken.

Ik ben mijn bedrijf begonnen in een tijd dat iedereen je dat afraadde, dat de economische wereld op instorten stond, zonder geld, kennis of steun.

Het enige wat me dreef was mijn onstuitbare drang te bewijzen dat het mogelijk was; ondernemen na je 45e , zonder opleiding, zonder geld en duizend redenen om het niet te doen.

Als kind al voelde ik me een ondernemer. Dat was best vreemd, want ik kom helemaal niet uit een ondernemersgezin en mijn ouders vonden veiligheid en aanzien heel belangrijk. Zij raadden me dan ook aan naar de MAVO te gaan, omdat mijn toekomst lag in het onderwijs of de zorg.

Ik dacht er anders over.
lees verder….

De Reünie, mei 2018

In mei 2018 was Anne de hoofdgast in het KRO programma De Reünie

 

Anne in diverse media

Anne in ‘The Big Five’

Contactgegevens:

Fanfactor
Torenallee 68-50
5617 BD Eindhoven
Tel: 040-8457438
e-mail: info@fanfactor.nl
KvK 70301565
BTW NL858246624B01