fbpx

Enthousiaste klanten


Cursussen

Soms denk je goedkoper uit te zijn door het zelf uit te vissen. Ik dacht dat zelf ook, want hééé, Facebook advertenties, hoe moeilijk kan dat zijn? Dacht ik….

Tot ik er een berg geld aan besteedde en …. oeps….. weinig resultaat. Dus ingeschreven voor een interessante training bij Anne en nu bereik ik met veel minder budget veel meer resultaat. Zo is mijn pagina explosief gegroeid, kreeg ik 200+ likes in 5 dagen, 400 downloads van mijn e-book en steeg de betrokkenheid op mijn pagina met 200 %.

Wat ik heb geleerd? Niet denken dat je alles zelf wel kunt bedenken, maar een beroep doen op een expert!

Petra Mertens

Realiseer je Droombedrijf

Ik dacht dat ik al veel van Facebook wist. Haha, wat een grap! Niets was minder waar. Ik doe de ‘opleiding’ bij Anne en ik moet eerlijk zijn, het is best pittig. Ik moet er echt voor gaan zitten. Maar ik krijg er zo veel voor terug! Ik krijg inmiddels al veel nieuwe cliënten via Facebook.
Als ik iemand vol trots hoor zeggen dat ze al veel weten, dan moet ik wel glimlachten. Ze moesten eens weten hoeveel er nog te leren valt en hoeveel er mogelijk is.
Christianne van Beest

Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Events

Ik heb verrassend veel handige tips en acties opgeschreven op het Facebookevent, om veel meer business te halen uit mijn Facebookpagina. Warm aanbevolen!
Aartjan van Erkel

Schrijven voor Internet