fbpx

Magnetische
Marketing

Magnetische
Marketing

Magnetische Marketing is een online programma, van 4 online trainingen en 14 videolessen

Je leert in Magnetische Marketing je workshops, online programma’s en webinars met gemak te vullen.
Je leert klanten aantrekken die bij je passen.

Je leert je (online of offline) bedrijf om te zetten in een goed lopend bedrijf met veel ideale klanten. 

De online lessen en de coaching worden gegeven in een kleine groep door Anne Raaymakers, ondernemer en workshopleider sinds 26 jaar.

Ik sta er om bekend dat mijn workshops altijd uitverkocht zijn en mijn zalen zitten altijd vol.

Mijn online programma’s worden sinds 2009 gevolgd door meer dan 7000 deelnemers!

Meer dan 500 deelnemers nemen deel aan elk van mijn webinars.

Hoe ik dat doe? Is het magie? Is het een geheim? Nee hoor! Jij kunt dit ook leren!

Niemand wil dat workshops leeg blijven. Niemand wil voor een lege zaal gaan staan om een presentatie te geven. Je wilt veel deelnemers voor je online programma’s en je webinars.

Geen enkele ondernemer wil geld investeren in marketing zonder daar resultaat uit te halen!

Ben jij een ondernemer die echt van alles heeft geprobeerd om workshops, cursussen of je programma’s gevuld te krijgen, maar waar het echte resultaat uit blijft?

Kost het jou ontzettend veel moeite om de mensen naar je toe te trekken en gebruik te laten maken van het aanbod wat je ze doet? Terwijl het aanbod volgens jou echt perfect is voor de mensen aan wie je het laat zien.

Dan wordt het tijd om aan Magnetische Marketing te gaan doen!

Met magnetische marketing bedoel ik dat je marketing toepast waarmee je als een magneet mensen naar je toe gaat trekken.

Heel veel mensen, die je allemaal kunt helpen.

Want dat is wat je wilt, zo veel mogelijk mensen helpen, toch?

Het mooie bij een magneet is dat het als vanzelf gaat! Mensen naar je toe trekken en de mogelijkheid om met gemak jouw workshops te vullen… dat wil jij toch ook! Met behulp van het opbouwen van vertrouwen bij de potentiële klant gaat het jou lukken om die volle zalen te krijgen!

Na afloop van de training weet je precies wie je moet bereiken, wat je de mensen moet vertellen en hoe je jouw workshops, programma’s en webinars binnen no-time gevuld krijgt.

Als je deelneemt aan het Magnetische Marketing programma zul je in korte tijd je investering terug verdienen met volle workshops en volle zalen. Je zult er geen spijt van krijgen. Je kiest voor je toekomst, je bedrijf en je zelf.

Je kunt meteen beginnen en de cursus in je eigen tempo volgen

Voor mij is het een enorme schop onder mijn kont geweest. Het is leuk om achter je bureau te zitten, maar daar krijg je geen klanten mee. Je moet de boer op en Anne heeft me geleerd hoe.

Toen ik in maart de workshop volgde dacht ik nog dat ik schoonheidsspecialistes wilde gaan leren holistisch te werken, dat heb ik laten varen. Ik ben mijn ding gaan doen, mijn hart gevolgd. Destijds gingen er weken voorbij zonder klanten en inmiddels heb ik wekelijks nieuwe klanten.

Ik ben een webshop gestart en mijn omzet voor de behandelingen en de producten heeft een enorme stijgende lijn. Ik moest op een of andere manier van dat ‘uurtje factuurtje’ af en Anne heeft mijn ogen geopend.

Marielle Vreeken - Holistisch Welnesscentrum De Grenshoeve

Ik heb alles wat ik geleerd heb in het programma Magnetische Marketing overgebracht op mijn collega’s. Ik moest wel heel erg mijn best doen om hen te overtuigen van het concept. In eerste instantie reageerden ze heel sceptisch maar ik heb toch doorgezet en met succes, want het gaat fantastisch.

In het verleden kwamen we altijd met oplossingen aandragen bij klanten en Anne heeft me geleerd om vanuit de vraag, vanuit het probleem te marketen.We profileren ons als experts, hebben e-books geschreven en die zijn al 400 keer gedownload in korte tijd. Ik heb interviews gegeven en presentaties op diverse congressen.

We bereiken potentiële opdrachtgevers zo veel beter.

Danny Floren – Synarchis Adviesbureau voor sport, welzijn, cultuur en onderwijs

Ik had me ingeschreven voor de training, puur op basis van de eerst gratis weggegeven kennis en info. Dat schiep zoveel vertrouwen, dat een inschrijving bijna vanzelf ging.

Inmiddels heb ik de online trainingen Magnetische Marketing gevolgd. Mijn vertrouwen is er niet minder op geworden. Anne’s aanpak is gedegen, gestructureerd, met een heldere uitleg en er is volop mogelijkheid om vragen te stellen. De antwoorden van Anne geven blijk van veel ervaring, inzicht en oprechte interesse.

Miranda Kester – Ontmoet Anna – www.ontmoetanna.nl

In één coachingsgesprek werd me duidelijk wat ik wilde en waar ik naar toe wilde en kon ik meteen aan de slag met mijn specifiek publiek. En alles werd opgenomen zodat ik het nog eens na kon luisteren en verder uitwerken.

Ik ben nu al verder, dan ik in mijn eentje in jaren ben gekomen!

Natascha van der Linden – Heartsz

Ik hinkte ook nog lange tijd op twee gedachten. Maar heb leren inzien dat het verstandig is om een specifieke keuze te maken zodat mijn klanten beter weten wat ze bij mij kunnen vinden.

Ook het formuleren van de teksten is geen sinecure. Daarin word ik door Anne ook goed gestuurd. Langzaamaan worden de teksten beter, concreter.

Voor mij is het belangrijk om de puntjes op de i te kunnen zetten en daarna vol vertrouwen met succes aan de slag te gaan.

Angela Bebber – Alles Mag Er Zijn

Ik ben ZOOOO blij met deze cursus! Nu ik mijn ideale klant helder heb, komt alles in een nieuw daglicht te staan. Er komen nu dagelijks totaal nieuwe klanten het centrum binnen lopen en
1. ze passen beter bij wat ik aanbied (hoe magnetische wil je het hebben!) en
2. ik kan ze veel beter te woord staan.

Het voelt echt heel goed!!

Danielle Brouwer – My World Spiritueel Centrum

Heb je nog vragen of twijfel je nog, bel of mail me dan: info@fanfactor.nl of 040 8457438

Veelgestelde Vragen over het STAP-budget

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een opleidingsbudget van de Rijksoverheid van maximaal € 1000,- die je kunt aanvragen voor het volgen van scholing en ontwikkeling.

Welke cursussen kan ik volgen met het STAP-budget?

Je kunt alle cursussen van Fanfactor volgen met het STAP-budget. Kijk hier of er een cursus voor jou bij zit: https://www.fanfactor.nl/stap-cursussen/

Hoe schrijf ik me in voor een cursus met STAP-budget?

Ga naar deze pagina, zoek een cursus uit en klik dan op de cursuspagina in de kolom STAP-budget op de aanmeldknop.

Zit ik ergens aan vast?

Nee hoor. Mocht het STAP-budget niet toegekend worden dan kun je de cursus kosteloos verplaatsen of annuleren.

Ik heb al een cursus gekocht, kan ik daar alsnog STAP-budget voor krijgen?

Nee, helaas. STAP-budget vraag je aan voordat je met een opleiding bent gestart. Je mag pas starten nadat het STAP-budget aan jou is toegekend.

Hoeveel subsidie krijg je?

Er is per persoon per jaar een keer het maximaal budget beschikbaar van € 1000

Wat zijn de voorwaarden op STAP-budget te ontvangen?

• Je bent minimaal 18 jaar of nog niet met pensioen;
• Je werkt in loondienst, bent ondernemer of hebt geen werk;
• Je ontvangt op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen;
• Je scholing start binnen 3 maanden na afloop van het tijdvak waarin je de STAP-subsidie hebt aangevraagd;
• Je hebt dit jaar nog niet eerder de STAP-subsidie toegekend gekregen.

Kan ik een certificaat ontvangen na afronding?

Ja hoor. Als je alle lessen hebt afgerond kun je een certificaat aanvragen op info@fanfactor.nl

Hoe vraag ik het STAP-budget aan?

Het STAP-budget vraag je aan via het STAP-portaal van UWV*. Je hebt voor de aanvraag een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Dat aanmeldingsbewijs krijg je van ons, zodra je een cursus besteld hebt.

Met dit bewijs doe je je aanvraag in het STAP-portaal van het UWV. Je logt hiervoor in met je DigiD.

*Iedereen moet hiervoor naar het UWV, ook als je zelfstandige bent.

Wat is een STAP-aanmeldingsbewijs?

Een STAP-aanmeldingsbewijs is een pdf die je ontvangt nadat je je hebt ingeschreven voor een cursus(pakket). Het STAP-aanmeldingsbewijs heb je nodig om STAP-budget aan te vragen. Op het STAP-aanmeldingsbewijs staat o.a. een inschrijfnummer en de einddatum van de opleiding.

Het STAP-budget is op. Wat nu?

Het STAP budget wordt in 2022 in 5 tijdvakken vrijgegeven; iedere 2 maanden is er een nieuwe aanvraagmogelijkheid. Voor de STAP-subsidie geldt dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Als het STAP-budget op is voor het tijdvak waarin je het aanvraagt, dan kun je in dat tijdvak geen STAP-aanvraag meer doen en kun je wachten tot er weer een nieuw aanvraagtijdvak voor het STAP-budget begint.

Elke 2 maanden start een nieuwe periode waarin je STAP-budget kunt aanvragen. Voor 2022 zijn de aanvraagperiodes:

  • 1 maart 2022 t/m 1 mei 2022
  • 2 mei 2022 t/m 30 juni 2022
  • 1 juli 2022 t/m 31 augustus 2022
  • 1 september 2022 t/m 31 oktober 2022
  • 1 november 2022 t/m 31 december 2022
error: Content is protected !!