fbpx

Fanfactor bezit het NRTO-keurmerk

NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Met trots kan ik melden dat Fanfactor het NRTO-keurmerk heeft behaald! Het verkrijgen van dit keurmerk is voor mij een erkenning van de kwaliteit van onze cursussen en de professionaliteit van onze dienstverlening.

Door het NRTO-keurmerk kun jij ervan uitgaan dat onze cursussen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ook op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van ons team.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft getoetst of we aan de kwaliteitseisen voldoen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders.

NRTO-keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleiding, training of cursus.

STAP-budget

Door het behalen van dit keurmerk mag Fanfactor BV ook cursussen aanbieden met STAP-budget.

Het NRTO-keurmerk geeft jou zekerheid dat je bij de juiste opleider zit

Wie is Anne Raaymakers?

Ik ben ondernemer, avonturier en eeuwige optimist met een levensmissie om jou te helpen de wereld te veroveren met jouw bedrijf.

Ik ben er trots op een bedrijf te hebben opgebouwd waarmee ik duizenden ondernemers heb geholpen hun droom te verwezenlijken.

Anne is bekend van: