fbpx

Disclaimer


Website

De teksten op deze website zijn van algemene informatieve aard en kunnen in sommige gevallen persoonlijke meningen en standpunten bevatten van personen die een bijdrage leveren aan deze website.

Deze website is op geen enkele wijze verbonden en wordt op geen enkele wijze ondersteund door Facebook.

Deze website is niet bedoeld, en zo dient zij ook niet te worden beschouwd, als juridisch advies van welke aard dan ook. Hoewel Fanfactor/Anne Raaymakers de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht neemt bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie, kan zij niet garanderen dat deze informatie (nog) altijd volledig, actueel of juist is, dan wel dat weergegeven persoonlijke meningen of standpunten correct zijn. De informatie op deze website kan op elk moment door Fanfactor/Anne Raaymakers worden gewijzigd.

Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te verveelvoudigen, te distribueren, en te verspreiden.

Alle beelden op deze website zijn zelf gemaakt of aangekocht door Anne Raaymakers en alle teksten zijn zelf geschreven en er rust dus auteursrecht op.

Producten, cursussen en/of programma’s

De producten, cursussen en/of programma’s op deze site zijn op geen enkele wijze verbonden en worden op geen enkele wijze ondersteund door Facebook.

Er is geen garantie dat je geld gaat verdienen als je de technieken en ideeën in deze producten, cursussen en/of programma’s toepast.

De voorbeelden in deze producten, cursussen en/of programma’s kunnen niet geïnterpreteerd worden als een belofte of garantie. Verdiensten hangen volledig af van de persoon die het product gebruikt, de cursus of het programma volgt of de adviezen opvolgt.

Deze producten, cursussen en/of programma’s zijn geen ‘word snel rijk’ systeem.

Referenties, bewijzen en voorbeelden van werkelijke verdiensten van deze producten, cursussen en/of programma’s kunnen op verzoek geleverd worden.

De mate van succes hangt volledig  af van de tijd en inspanning die je aan het product, de cursussen en/of het programma besteedt. De resultaten zullen beïnvloed worden door jouw kennis, bekwaamheid en inzet.

Fanfactor kan geen garantie geven voor succes, noch is Fanfactor verantwoordelijk voor jouw acties.

Alle gegeven reviews, recensies en aanbevelingen van de producten, cursussen en programma’s zijn bedoeld als expressie van tevredenheid en enthousiasme en zijn geen garantie dat je soortgelijke resultaten zult behalen.

Als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met info@fanfactor.nl