fbpx

Gratis!

De ChatGPT Gebruikersgids voor Ondernemers

De ChatGPT Gebruikersgids voor Ondernemers
ChatGPT is misschien wel de meest indrukwekkende AI van dit moment. Het is een slimme chatbot die in heel natuurlijke taal met je kan praten en allerlei complexe opdrachten met gemak uitvoert.

Denk bijvoorbeeld aan het (her)schrijven van tekst, een uitleg geven over een bepaald onderwerp, een samenvatting maken, het schrijven van een nieuwsbrief, en nog veel meer. En nog wel het mooiste: ChatGPT is helemaal gratis!

Wil je graag ChatGPT gebruiken? Ik leg je stap voor stap uit hoe deze slimme chatbot werkt – en ik geef je wat handige tips.

Vul je naam en e-mailadres in dan stuur ik je het gratis e-book direct toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ik stuur je ook regelmatig een e-mail met handige tips en tricks

Nooit meer verlegen om ideeën!

Anne Raaymakers

‘ Het is niet moeilijk, je moet gewoon even weten wat je moet doen. Jij kunt dit!’

ChatGPT is een geavanceerd computerprogramma dat taken kan uitvoeren voor jou. En het mooiste is dat ChatGPT gratis is en voor iedereen toegankelijk.

Dit geeft jou een unieke kans om je bedrijf te verbeteren. Wil je weten wat ChatGPT voor jou kan betekenen? Bekijk dan de online cursus “In 30 Dagen ChatGPT Genius”.

ChatGPT is een soort computerprogramma dat is ontworpen om menselijke taal te begrijpen en te genereren. Het is in feite een soort robot met wie je kunt ‘praten’ door te typen.

“Chat” in ChatGPT staat voor praten, omdat je met het programma kunt communiceren alsof je een chatgesprek voert. “GPT” staat voor “Generative Pretrained Transformer”, wat de naam is van de technologie waarop het programma is gebaseerd.