Cursussen

Soms denk je goedkoper uit te zijn door het zelf uit te vissen. Ik dacht dat zelf ook, want hééé, Facebook advertenties, hoe moeilijk kan dat zijn? Dacht ik….

Tot ik er een berg geld aan besteedde en …. oeps….. weinig resultaat. Dus ingeschreven voor een interessante training bij Anne en nu bereik ik met veel minder budget veel meer resultaat. Zo is mijn pagina explosief gegroeid, kreeg ik 200+ likes in 5 dagen, 400 downloads van mijn e-book en steeg de betrokkenheid op mijn pagina met 200 %.

Wat ik heb geleerd? Niet denken dat je alles zelf wel kunt bedenken, maar een beroep doen op een expert!

Petra Mertens – Realiseer je Droombedrijf

Ik dacht dat ik al veel van Facebook wist. Haha, wat een grap! Niets was minder waar. Ik doe de ‘opleiding’ bij Anne en ik moet eerlijk zijn, het is best pittig. Ik moet er echt voor gaan zitten. Maar ik krijg er zo veel voor terug! Ik krijg inmiddels al veel nieuwe cliënten via Facebook.
Als ik iemand vol trots hoor zeggen dat ze al veel weten, dan moet ik wel glimlachten. Ze moesten eens weten hoeveel er nog te leren valt en hoeveel er mogelijk is.

Christianne van Beest – Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Na mijn deelname aan het Facebookevent, besefte ik dat Facebook marketing niet iets is wat je in een uurtje per week erbij doet. Ik had de kracht van Facebook onderschat. We hadden wel een bedrijfspagina en deden wel wat op Facebook, maar het leverde niet de resultaten op die wij wel bij andere ondernemers zagen. Sinds wij durven te investeren in onze advertenties met de hulp en uitleg van Anne, zien wij dat onze investering in Facebook adverteren zich uiteindelijk terug betaalt. Door Facebook is onze omzet enorm omhoog gegaan (  € 100,00 erin en € 1000,00 eruit).

Margriet Spijksma – Fablife

 

Module 1 van Facebook Adverteren met de Powereditor was geweldig om te doen. Toen ik ermee klaar was, voelde ik mij of ik een uur gemediteerd had. Zo fantastisch gestructureerd en rustig als alles aangeboden wordt! In werkelijkheid had ik een uur geconcentreerd zitten werken! Het geeft enorm veel vertrouwen.

Karin Michaela Kolijn, KKida, Towards Authentic Leadership

Voordat ik bij Anne in de leer ging dacht ik: volgens mij ken ik Facebook wel aardig, maar misschien steek ik nog iets op. Misvatting. Ik kende Facebook eigenlijk maar heel oppervlakkig, merkte ik al gauw. Omdat ik adverteren op Facebook met spoed onder de knie wilde krijgen, heb ik me aangemeld voor Facebook Marketing Power. Binnen 1 dag draaide mijn eerste campagne! Ik heb mezelf tientallen uren vallen en opstaan bespaard en duizenden euro’s bureaukosten. No brainer, gewoon doen!

Aartjan van Erkel, auteur van de bestseller ‘Verleiden op internet’
www.schrijvenvoorinternet.nl

Ik ben met Facebook gestart  voor zakelijk gebruik,  om meer bekendheid , meer verkeer op mijn website, meer klanten en meer aanmeldingen  voor mijn nieuwsbrief te krijgen.

Stap voor stap wijst Anne je de weg. Het is leuk om te doen, maar nog leuker: je hebt resultaat.In zeer korte tijd heb ik honderden aanmeldingen  voor mijn nieuwsbrief gekregen, die ik zonder een goede Facebook- marketing  NOOIT had gekregen.

Zelfs mijn websitebouwer is onder de indruk van mijn facebook -marketing. Het is ook nog reuze leuk om te doen.

NU heb ik CONTACT met klanten en toekomstige klanten.

Elly Kassenaar – http://www.boabalanca.nl

Ik volg Anne al een hele tijd en schreef me uiteindelijk in op het Facebook Marketing Power programma na een webinar van Anne bij Stijn & Rogier. Daar ik al sinds 2010 Facebook gebruik voor professionele doeleinden en dus veel kennis al doende opdeed, wilde ik me hierin nu wel eens laten begeleiden door een expert.

Ik heb, ondanks al mijn kennis, echt nog veel geleerd van Anne en dankzij haar tips en tricks heb ik, onder andere, geleerd om heel snel en eenvoudig in power editor advertenties te maken, deze veel beter te monitoren en dus meer mensen te bereiken.

Ik leer nog elke week bij van Anne, en vind ook de ledenwebinars erg nuttig. In de besloten Facebookgroep kan je vragen stellen die professioneel beantwoord worden op een manier die voor ieder van ons begrijpbaar is.

Misschien is dat nog wel het belangrijkst… Anne legt alles uit in mensentaal, niet in computer of ingewikkelde taal!
Voor mij een absolute aanrader!

Lies DeboiserieLicht Coaching

Ik had allerlei blogs, tips en artikelen gelezen over hoe je een Facebookpagina voor je bedrijf maakt en hoe belangrijk dat is. Had dat allemaal gedaan en toen…gebeurde er niets. Geen verkeer op mijn pagina, behalve zo af en toe een familielid of vriendin, die niet tot mijn doelgroep behoorde.

Maar ik wilde meer bekendheid, waardoor ik meer aanmeldingen voor mijn praktijk zou krijgen. Toen hoorde ik van een collega over Anne Raaymakers. Wat mij direct aansprak was, dat Anne dingen die voor mij nieuw zijn en ingewikkeld lijken, werkelijk super eenvoudig uit kan leggen. Het wordt dan zo logisch en overzichtelijk!

Na een webinar heb ik mij aangemeld voor Facebook Marketing Power. Het is heel handig dat er naast de video’s ook tekst beschikbaar is, waardoor je snel terug kunt zoeken. En als je er niet uit komt, krijg je altijd snel hulp via de besloten Facebookgroep.

Inmiddels heb ik een gratis mini-ebook en videocursus gemaakt, waarmee ik via Facebook adverteer. Ik heb goed geleerd hoe ik dat zo voordelig mogelijk kan doen. Mijn mailinglist groeit gestaag en er komen steeds meer nieuwe aanmeldingen in de praktijk via die route. Helemaal top!

Dank je wel, Anne!

Ina van de Hoef – Healthy Weight Forever

Ik volgde het Facebook Marketing Power programma en dit heeft mijn business een enorme boost gegeven. In de laatste maanden is mijn mailinglijst dubbel zo snel gegroeid, door de technieken die ik van Anne leerde. Wat ik het leukste vond, waren de stap voor stap video’s die voor iemand, die niet zo technisch aangelegd is, toch heel duidelijk waren.

Katinka MichielsLegally Raw

Ik ben eind dec. 2013 gestart met Fcebook Marketing Power, omdat ik met mijn Facebookpagina een groter bereik wilde krijgen. Om mijn kennis en kunde te kunnen delen én om meer klandizie voor mijn praktijk te krijgen, maar zelf niet goed wist hoe dat te doen.

Op dat moment had ik een kleine 300 likes en mijn streven was om daar uiterlijk eind juli 1000 likes van te hebben gemaakt.

Dank zij de heldere videolessen en webinars van Anne kreeg ik steeds meer zicht op en inzicht in hoe je Facebookpagina op een speelse manier in te zetten voor zakelijke doeleinden.

De videolessen waren super om te volgen, omdat je stap voor stap werd uitgelegd hoe de diverse tools te gebruiken. Met name aan de lessen over de Power Editor en de Advertentiecampagnes heb ik enorm veel gehad.

Nu, na een half jaar, snap ik veel beter waar ik mee bezig ben op het gebied van Facebookmarketing, is mijn doel van 1000 likes volgens planning bereikt én mag ik inmiddels regelmatig cliënten in mijn praktijk verwelkomen die mij via mijn Facebookpagina hebben gevonden, waar dat tot voor kort slechts sporadisch het geval was.

Een investering dus die het dubbel dwars waard was en zich inmiddels ruimschoots heeft terugverdiend!

Monique HuismanIn je eigen kracht staan

Ik ben vanmorgen begonnen met de lessen van Facebook Marketing Power. Wat een verademing. Je legt dingen uit waar ik uren naar zoek en dat in een filmpje van 2 minuten.

Nicole OffenbergOffenberg Organisatieadvies

Events

Ik heb verrassend veel handige tips en acties opgeschreven op het Facebookevent, om veel meer business te halen uit mijn Facebookpagina. Warm aanbevolen!

Aartjan van ErkelSchrijven voor Internet

Afgelopen donderdag ben ik op het facebookevent geweest. Het was super interessant en erg goed verzorgd. Als facebook analfabeet veel geleerd. Ik heb me gelijk opgegeven voor Facebook Marketing Power, een goede zet zo blijkt! Anne dank je wel!

Josephine Dijkman – Studio Shape It

Ik kan het Fanfactor event van Anne van harte aanbevelen. In 1 dag leer je heel veel tips & trics om van je Facebook pagina een succes te maken.

Daisy GoddijnEbookpoint

In eerste instantie dacht ik, niet nodig, zo’n Facebookevent. Alles op Facebook wijst zich toch vanzelf? Niets is minder waar: een onbekende wereld ging gisteren tijdens het event voor met open: apps, tab, story bumping, nieuwsbrief, advertenties, graph search, statistieken, power editor, enz…… Gaat het je ook al duizelen? Dan zal de kennis van Anne zeker net zo nuttig voor jou zijn, als dat voor mij is geweest! Ik zal nu zeker veel meer fans gaan trekken.

Fianne Faber www.fiannefaber.nl

Super interessante dag over Facebookmarketing. De wereld van marketing is nieuw voor me, dus dit was een pittig dagje. De uitleg was helder en goed, dus ik kan er zeker mee aan de slag. De gelegenheid om zelf nog even een eigen vraag te stellen was ook van toegevoegde waarde.

Fleur van den BergFleur van den Berg Sculptures

Anne’s Fanfactor Facebook event is zeer de moeite waard. Anne is een expert die haar enthousiasme voor Facebookmarketing in de zaal overbrengt, waardoor iedereen bij de les blijft. Anne legt alles rustig uit en je kunt alles aan haar vragen. Een expert vol praktische tips over het zakelijk inzetten van je Facebook pagina. Kortom, het Facebook event kan ik van harte aanbevelen!

Alice SandersVirtual Alice

Super dag gehad bij het Facebookevent. Aanrader voor iedereen die Facebook leuk vindt en wel vermoed er meer klanten mee te kunnen trekken, maar geen idee heeft hoe. Anne is helder in haar uitleg, niet bang zijn voor technisch gedoe, iedereen kan het!

Marguerite van der Linden – Kindertolk®

Ik heb een zeer waardevolle dag gehad. Ondanks het gegeven dat ik aardig thuis ben op Facebook heb ik toch diverse dingen voorbij zine komen wat nieuw voor me was en waar ik veel aan heb.

Rolf BalkenendeBabydobber

Gisteren weer een mijlpaal bereikt, de teller kwam op 2000 likes! Facebookmarketing is zo leuk en het werkt! Dank je wel Anne voor al je tips en webinars.

Wendy VosPuur Kroatië

Dank zij de dingen die ik van Anne heb gekeerd op het Facebookevent heb ik al 60 nieuwe pagina-likes verzameld deze week en een heleboel extra interactie op mijn pagina Taartenacademie.nl gecreëerd.

Petra NiemeijerTaartenacademie.nl

Gisteren bij het Facebookevent van Anne geweest. Alles was uitstekend georganiseerd. De presentatie door Anne was fantastisch. Anne straalde rust, kennis en zelfvertrouwen uit. Hield zich prima aan haar tijdschema. Gaf op de juiste momenten gelegenheid tot het stellen van vragen die vakkundig werden beantwoord.
Door Anne heb ik meer nzicht gekregen in hoe ik Facebook bedrijfsmatig kan inzetten en daardoor tegen lage kosten mijn bedrijf kan promoten.

André BoomDokter André Almere

Het Facebookevent van Anne heeft indruk op me gemaakt. Wat een mooie organisatie, duidelijke presentatie en zeer inspirerende dag heeft ze verzorgd. Ik ga door met webinars en lessen, want Facebook blijft ook in beweging.

Jolanda RoversDe Buitendienst

Het Facebookevent van Anne Raaymakers heeft zeker de Fanfactor. Inspirerend, leerrijk, waardevol, eerlijk, positief stimulerend en op een sociale en humorvolle manier gebracht. Voor iedereen te volgen en zowel letterlijk als figuurlijk uitdagend.

Anna van WillenswaardHaarlem XL

Anne onthult de geheimen van Facebook Marketing op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze. Mooi programma, veel ruimte voor vragen, perfecte locatie en ook nog een heerlijke lunch. Alles tot in de puntjes verzorgd!. Ik zou iedereen die Facebook zakelijk wil gaan gebruiken, dit event aanraden.

Jessica de RooijDutchtraining

 

Vandaag geleerd hoe ik Facebook met veel succes zakelijk kan inzetten. Naar Anne Raaymakers kun je de hele dag luisteren en je geen seconde vervelen…. wat weet zij enorm veel van Facebook. Bedankt, Anne, voor het boeiende en leerzame event. Ik kan het iedereen aanraden!

Henriëtte VooijsFocus on Motion

Anne, ik wou je nog even bedanken. Ik heb een lezing van jou gevolgd (in België) en ben onmiddelijk met jouw tips aan de slag gegaan. Mijn pagina is sinds dan (twee weken geleden) gestegen van 130 likes naar nu al meer dan 600. Jouw tips zijn echt goud waard. Thanks!

Trees Peersman – Diëtiste en Voedingscoach Stabielgewicht.be