fbpx

Gratis!

Proefles in Canva

Mijn Succesformule voor Social Media

Heb je al wel eens wat afbeeldingen gemaakt voor je social media en je website, maar ben je bij lange na niet tevreden over het resultaat?

Je ziet bij iedereen van die leuke plaatjes, hoe doen ze dat toch? Die van jou zien er zo niet uit. Iedereen kan wel afbeeldingen maken, maar het maken van echte professionele designs vergt toch wel wat meer kennis en vaardigheden

Niet alleen voor je social media, maar ook je website visuals en beeldmateriaal voor je cursus en nieuwsbrieven moeten er professioneel uitzien

Twijfel je of Canva de juiste tool voor je is? Volg dan een gratis proefles voor deze geweldige online tool! Je downloadt hem hieronder.

Hierna wil je nooit meer iets anders laughing

Wat is Canva?

Canva is een online designplatform waarmee je alles zelf kunt ontwerpen. Creëer logo’s, infographics, presentaties, social posts en meer met Canva. Bereik jouw doelgroep met het maken van mooie designs in Canva. Zet jouw ideeën om in mooie graphics en creëer jouw eigen identiteit.

Gebruik Canva overal en wanneer je maar wilt. De online design tool is altijd en overal bereikbaar. Gebruik Canva op je laptop of computer of download de app in de app store, zodat je altijd bij jouw designs kan. Daarnaast is Canva gratis te gebruiken!

Wat kun je met Canva maken?

In Canva maak je verschillende soorten designs en zijn er honderden verschillende templates beschikbaar. Maak social posts voor social media tot sales presentaties. In deze basisles leg ik je de basisfunctionaliteiten uit zodat je er direct mee aan de slag kunt om alles uit te proberen.

 

Vul je naam en e-mailadres in dan stuur ik je het gratis e-book direct toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ik stuur je ook regelmatig een e-mail met handige tips en tricks

Nooit meer verlegen om ideeën!

Anne Raaymakers

‘ Het is niet moeilijk, je moet gewoon even weten wat je moet doen. Jij kunt dit!’

Heb je het gevoel dat je veel te veel tijd besteedt aan social media afbeeldingen en visuals voor je website en nieuwsbrief?

Je zit uren te ‘knutselen’ en je bent nog niet tevreden. Je afbeeldingen stralen niet uit wat jij wilt en wat je bedoelt te zeggen.

Leer hoe je fantastische designs maakt in Canva en doe mee met ‘In 30 Dagen een Canva Kei

Wist je dat video-content steeds populairder wordt op social media en wordt vaak ook beloond met een groter bereik? Je hoeft hiervoor niet eens per se een video van jezelf te delen. Geanimeerde video’s doen het ook erg goed.

Video’s maken in Canva biedt mooie mogelijkheden om je expertise op een professionele pakkende manier online te delen. In dit blog deel ik hoe je dat precies doet.