fbpx

Gratis!

Geweldige content maken met Adobe Spark Video

Geweldige content maken met Adobe Spark Video

Geweldige content maken, hoe doe je dat precies? Tegenwoordig verschijnen er steeds meer apps waarmee je fantastische afbeeldingen en prachtige video’s kunt maken die je kunt delen op social media.

Je bent waarschijnlijk gewend om steeds met een of twee dezelfde apps te werken en daar alle content mee te maken die je wilt gaan delen. Je komt er eigenlijk niet aan toe andere apps uit te gaan proberen. Want laten we eerlijk zijn, als iets eenmaal werkt, is het goed. We hebben genoeg dingen te doen en kunnen lang niet altijd de tijd nemen nieuwe apps te ontdekken.

In dit e-book leg ik je uit hoe de app Adobe Spark Video werkt en hoe je daar mooie content mee kan maken!

Vul je naam en e-mailadres in dan stuur ik je het gratis e-book direct toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ik stuur je ook regelmatig een e-mail met handige tips en tricks

Nooit meer verlegen om ideeën!

Anne Raaymakers

‘ Het is niet moeilijk, je moet gewoon even weten wat je moet doen. Jij kunt dit!’

Het is in deze tijd belangrijk om zichtbaar te blijven, bezig te blijven en op regelmatige basis te communiceren en je niet te verstoppen onder een steen. Juist nu!

In de cursus ‘365 dagen Social Media Succes’ geef ik je elke dag een nieuw idee of inspiratie om jouw (toekomstige) klanten te blijven bereiken, in contact en zichtbaar te blijven

Als je regelmatig artikelen van me leest en de huidige ontwikkelingen van Facebook volgt, weet je dat het maken van video’s heel belangrijk is. Video’s krijgen op Facebook veel bereik. 

In dit artikel deel ik 9 tips om een aantrekkelijke video te maken. Ik geef je ook een aantal tools waarmee je die video’s kunt gaan maken. Je kunt de tips uit dit artikel dan direct toepassen.