fbpx

Gratis!

Eenvoudig professionele video’s maken in Canva

Eenvoudig professionele video’s maken in Canva

Video-content wordt steeds populairder op social media en wordt vaak ook beloond met een groter bereik. Je hoeft hiervoor niet eens per se een video van jezelf te delen. Geanimeerde video’s doen het ook erg goed.

Video’s maken in Canva biedt mooie mogelijkheden om je expertise op een professionele pakkende manier online te delen. Deze gratis tool biedt verschillende functies waarmee je met een paar klikken een professionele video kunt maken.

In dit e-book deel ik hoe je dat precies doet.

Vul je naam en e-mailadres in dan stuur ik je het gratis e-book direct toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ik stuur je ook regelmatig een e-mail met handige tips en tricks

Nooit meer verlegen om ideeën!

Anne Raaymakers

‘ Het is niet moeilijk, je moet gewoon even weten wat je moet doen. Jij kunt dit!’

Heb je het gevoel dat je veel te veel tijd besteedt aan social media afbeeldingen en visuals voor je website en nieuwsbrief?

Je zit uren te ‘knutselen’ en je bent nog niet tevreden. Je afbeeldingen stralen niet uit wat jij wilt en wat je bedoelt te zeggen.

Leer hoe je fantastische designs maakt in Canva en doe mee met ‘In 30 Dagen een Canva Kei’

Instagram Story-functie is populair en wordt ook steeds meer gebruikt door ondernemers. Er zit veel potentieel in de korte foto- en videofragmenten.

Laat je eigen en potentiële volgers zo zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Je zorgt met stories voor extra zichtbaarheid. Hoe je succesvolle Instagram stories maakt? In dit blog deel ik 15 handige tips met je.