fbpx

Gratis!

50 gratis online tools voor ondernemers

50 gratis online tools voor ondernemers

Er zijn zoveel betaalde en gratis online tools voor ondernemers dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik zelf een lijst opgesteld met online tools die fijn werken en ook nog eens gratis te gebruiken zijn.

Gratis online tools zijn natuurlijk vaak iets beperkter dan de betaalde versie, maar om te starten kun je heel goed met deze programma’s uit de voeten.

En omdat ik weet dat je als ondernemer altijd druk bezig bent, heb ik er ook een paar handige tools bij gezet die je heel veel tijd gaan besparen! 

Vul je naam en e-mailadres in dan stuur ik je het gratis e-book direct toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ik stuur je ook regelmatig een e-mail met handige tips en tricks

Nooit meer verlegen om ideeën!

Anne Raaymakers

‘ Het is niet moeilijk, je moet gewoon even weten wat je moet doen. Jij kunt dit!’

Het is in deze tijd belangrijk om zichtbaar te blijven, bezig te blijven en op regelmatige basis te communiceren en je niet te verstoppen onder een steen. Juist nu!

In de cursus ‘365 dagen Social Media Succes’ geef ik je elke dag een nieuw idee of inspiratie om jouw (toekomstige) klanten te blijven bereiken, in contact en zichtbaar te blijven

Ben je op zoek naar nog meer handige tools? In dit blog deel ik 50 handige tools, websites en apps die ik zelf gebruik voor professionele en mooie afbeeldingen en video’s.

Sommige tools moet je even downloaden op je pc of laptop of installeren op je telefoon, maar ze zijn zeker de moeite waard. Waarschuwing! Ze kunnen verslavend zijn 😉