Facebook Power Event

Facebook Power Event

Ontdek in 1 dag hoe je direct een succes kunt maken van je Facebook Marketing

en al je concurrenten het nakijken geeft met het beproefde Facebook Marketing systeem!Houd de website in de gaten voor de nieuwe datum! 

Meld je snel aan

Presentatie: Anne Raaymakers

Speciaal voor ondernemers die via Facebook geen goede resultaten halen uit hun inspanningen en die worstelen met het ontwikkelen van winstgevende en succesvolle Facebookmarketing en advertentiecampagnes

Veel ondernemers steken veel tijd in Facebook, maar er ook daadwerkelijk klanten uit halen, lijkt haast een onmogelijk opgave. Het is iedere keer weer een gepuzzel om uit te zoeken hoe alles werkt. Je doet maar wat, plaatst trouw berichten, maar likes komen er niet bij. "Ben ik eigenlijk wel goed bezig?" En dan verandert Facebook ook constant de instellingen, dus een succesvolle advertentie campagne maken geef je al snel op. Het kost te veel tijd en het ontbreekt je aan de technische kennis om een krachtig Facebook Marketing Systeem te ontwikkelen.  


Hierdoor krijg je geen klanten via Facebook. Je hebt zoveel vragen over een succesvolle Facebook Marketing Systeem, want je wilt al je concurrenten het nakijken geven. Je hebt namelijk gehoord dat het mogelijk is om Facebook te laten fungeren als servicetool, marketingtool én verkooptool

Dus je speurt het internet af naar tips en past ze toe. Steekt er veel tijd in om ‘uit te vogelen’ hoe Facebook Marketing werkt. En als je denkt het onder de knie te hebben, dan komt er weer een allernieuwste mogelijkheid en gooit Facebook alles weer om.

Frustrerend! 

Je wilt niet te veel tijd in Facebook steken en er achteraf achter komen dat je investering niet de resultaten oplevert die je er van had verwacht. 

Leer in 1 dag alle, maar dan ook alle ins en outs kennen van een winstgevende Facebook Marketing Strategie, zodat je niet meer gefrustreerd alle functionaliteiten zelf hoeft uit te proberen.

Wat je nodig hebt, is een systeem en een tactiek. Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar op den duur gaat Facebook voor je werken. De klanten weten je te vinden en je hebt écht contact met ze. 

Ontdek tijdens het Facebook event alle aspecten van effectieve Facebookmarketing en advertentiecampagnes. 

Eindelijk levert elke euro méér bereik op en ben je niet enorm veel tijd kwijt om een winstgevende Facebookcampagne te ontwikkelen.  

Facebook Power event
Anne Raaymakers
Facebook Power event

Hoe lijkt het je om: 

- Optimaal gebruik te maken van Facebook als marketing tool? 

- Dagelijks nieuwe leads te krijgen via Facebook? 

- Méér controle te hebben over je Facebook advertentiecampagnes? 

- Niet enorm veel tijd kwijt te zijn om content te maken voor je Facebookpagina? 

- Niet meer gefrustreerd te raken, omdat je voortaan weet hoe alle knoppen in Facebook werken? 

- Een heleboel likes te krijgen? 

- Alle mogelijkheden van je Facebook bedrijfspagina volledig te benutten?  


Denk je dat Facebook eigenlijk grote onzin is en dat jouw publiek niet op Facebook zit? 


Heb je veel tijd gestoken in Facebook om uit te zoeken hoe Facebook werkt? En heb je het al snel weer opgegeven vanwege alle instellingen en knoppen? 

Heb je er wel eens over nagedacht, wat er gebeurt als je de resultaten van je inspanningen kunt verdubbelen? Als je met iedere Facebookcampagne nieuwe contacten, naamsbekendheid en nieuwe klanten krijgt? 

Anne Raaymakers laat je zien dat ook jouw klanten op Facebook zitten. Ja, ook B2B!

Hoe je je klanten kunt vinden en bereiken en hoe je snel je weg vindt op Facebook en hoe uiteindelijk een half uurtje per dag voldoende is om Facebook goed zakelijk in te zetten. 

Zij past deze handigheidjes dagelijks toe op haar eigen Facebookpagina en gaat alle tips en tricks met jou delen om klanten te krijgen via Facebook.  

Laat de kansen op Facebook niet liggen. Meld je direct aan!

De afgelopen jaren bezochten ruim 2200 ondernemers een Facebook event. 

Het zijn stuk voor stuk succesvolle ondernemers die blijven worstelen met Facebook om het zakelijk goed in te zetten. Na het bezoek van het Facebookevent behalen ze fantastische resultaten met de slimme tips die Anne deelt tijdens het Facebook event. 

Het is hun volledig duidelijk hoe ze een winstgevende Facebook campagne kunnen ontwikkelen en waarom het eerst niet lukte om klanten te krijgen via hun Facebookpagina.

Tijdens het Facebook Power event krijg je een systeem dat werkt en waardoor je in een flow belandt. Hierdoor hou je het wel vol én heb je maar kort de tijd nodig voor je Facebook Marketing.

Je hebt vaardigheden, kennis en inspiratie nodig om geld te verdienen met Facebook.

Facebookevents zijn altijd snel uitverkocht en vol = vol! 

Meld je dus snel aan! 

Je investering voor deelname aan het Facebook event 

€ 297

Let op: Als je iemand meeneemt krijgt de tweede persoon € 27,00 korting. Meld je zelf aan en dan stuur ik je een e-mail waarin je een kortingscode ontvangt voor je vriend(in), collega, partner of relatie

Dit is inclusief een heerlijke lunch, drankjes en een heleboel tips en tricks. 

(genoemde bedragen zijn excl. BTW) 

Twijfel je nog?

Dit is wat anderen zeggen na deelname aan het Facebook Powerevent:


Copyright © 2017 - Fanfactor

Het Facebook Power Event is een event van Fanfactor ™ B.V. en Anne Raaymakers

| Torenallee 68-50 | 5617 BD Eindhoven | tel: 040 8457438 | e-mail: info@fanfactor.nl |